ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΟΡΑΣΗΣ

Βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας!

Στα οπτικά Πισμοπούλου, στην Πάτρα, θα βρείτε ποικιλία και σε βοηθήματα χαμηλής όρασης, όπως αυτά της εταιρείας Eschenbach, καθώς και άλλων εταιρειών. Τα πρωτοποριακά αυτά βοηθήματα απευθύνονται σε άτομα που χρήζουν εξειδικευμένων λύσεων για τη βελτίωση της όρασής τους. Πρόκειται, συνήθως, για άτομα με Καταρράκτη, Γλαύκωμα, Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια, αλλά και γεροντική Εκφύλιση Ωχράς Κηλίδας.

Υπάρχουν, για παράδειγμα, άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τόσο μεγάλο πρόβλημα στην κοντινή τους όραση, ώστε να αναζητούν κάτι πολύ πιο εξειδικευμένο από ένα απλό γυαλί πρεσβυωπίας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε από μεγεθυντικούς φακούς χειρός μέχρι και… προϊόντα με δυνατότητα μεγέθυνσης έως 12Χ!

Εμπιστευθείτε μας για να βρείτε τα κατάλληλα -για την περίπτωσή σας- βοηθήματα χαμηλής όρασης, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας! Η εξέτασή σας από τον εξειδικευμένο οπτομέτρη μας θα οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή του προϊόντος που χρειάζεστε. Διαθέτουμε τη γνώση, την εξειδίκευση και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να δώσουμε την ιδανική λύση σε άτομα με χαμηλή όραση -λόγω συγκεκριμένης ασθενείας, καθώς και σε άτομα που δεν αισθάνονται ότι τους αρκούν τα γυαλιά οράσεως. Τα βοηθήματα χαμηλής όρασης διορθώνουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό όλα τα οπτικά σφάλματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας!