ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ

Αθλητικά γυαλιά ηλίου & οράσεως

Στο κατάστημά μας θα βρείτε και γυαλιά για όλα τα σπορ! Γυαλιά ηλίου & οράσεως για όλους τους αθλητές, με την εγγύηση του ονόματος Πισμοπούλου.

Οι διοπτροφόροι αθλητές δεν χρειάζεται, πλέον, να ανησυχούν για τα γυαλιά τους κατά τη διάρκεια εκάστοτε αθλήματος. Αν θα τους πέσουν, αν είναι καλά στερεωμένα ή αν θα τους γλιστρούν από το πρόσωπο. Υπάρχουν λύσεις για όλα τα αθλήματα. Μπάσκετ, βόλεϊ, σκουός, μπάντμιντον, beach volley, σκι βουνού και θαλάσσης! Διαθέτουμε ακόμα και γυαλιά κολύμβησης με διαφορετικούς βαθμούς για κάθε μάτι, καθώς και μάσκες κατάδυσης.

Υπάρχει ποικιλία σκελετών, που έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζουν άψογα στο πρόσωπο κάθε αθλητή. Πολλοί από τους σκελετούς μας διαθέτουν ειδικά κορδόνια που «αγκαλιάζουν» το πίσω μέρος του κεφαλιού, με αποτέλεσμα να μην μετακινούνται κατά την άθληση.

Επίσης, όλα τα γυαλιά για σπορ έχουν εσωτερικά προστατευτικά καουτσούκ, ώστε να απορροφούν τους κραδασμούς. Όσο για τα γυαλιά ηλίου για σπορ, εκτός από τα ειδικά υλικά που έχουν για να μην γλιστρούν από το πρόσωπο, έχουν και ειδικούς φακούς ηλίου για θάλασσα ή αντίστοιχα για το βουνό. Το χρώμα του φακού ηλίου πρέπει να είναι ανάλογο της περίστασης. Άλλο χρώμα απαιτείται για το βουνό, άλλο για τη θάλασσα, καθώς και διαφορετική κατηγορία σκουρότητας. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη βοήθεια και καθοδήγηση του οπτικού μας φέρουν τη σωστή επιλογή γυαλιού και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλωστε, η άριστη εξυπηρέτησή σας αποτελεί σταθερό στόχο μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας!