ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ

Οπτικά είδη αρίστης ποιότητας

Εκτός από την ποικιλία στα γυαλιά ηλίου, το κατάστημά μας διαθέτει και μια πλούσια συλλογή σε γυαλιά οράσεως, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Λαμβάνοντας υπόψη την εικόνα, το στυλ και το σχήμα του προσώπου σας, σας καθοδηγούμε στην επιλογή του κατάλληλου σκελετού για εσάς. Στόχος μας, βέβαια, είναι η επιτυχής διόρθωση του προβλήματος όρασης που αντιμετωπίζετε, βασιζόμενοι στη συνταγή που σας έχει δοθεί από τον οφθαλμίατρό σας.

Με τις γνώσεις μας, επίσης, στο αντικείμενο της οπτομετρίας και τον κατάλληλο εξοπλισμό μηχανημάτων, προβαίνουμε άμεσα σε διαθλαστικό έλεγχο, μέσα στο κατάστημά μας. Στα οπτικά Πισμοπούλου, στην Πάτρα, εξασφαλίζουμε για κάθε πελάτη μας εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ενώ παραμένουμε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της τεχνολογίας στο χώρο των οπτικών.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας για να βρούμε, μαζί, τα γυαλιά οράσεως που σας χρειάζονται και σας αρέσουν. Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία μας σε σκελετούς τον τύπο και το χρώμα της αρεσκείας σας. Τα γυαλιά οράσεως, άλλωστε, αποτελούν και ένα σημαντικό αξεσουάρ για την εμφάνισή σας, πέρα από την αναγκαιότητά τους. Βρείτε, λοιπόν, το σκελετό που σας ταιριάζει και εμείς θα φροντίσουμε για την άρτια κατασκευή των γυαλιών σας και την άριστη ποιότητα των οφθαλμικών φακών τους.

Βρείτε την ιδανική λύση στα προβλήματα όρασης και τις διαθλαστικές ανωμαλίες που αντιμετωπίζετε (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό) με τα γυαλιά οράσεως που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και το ύφος σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας!