ΥΓΡΑ–ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

Προϊόντα άριστης οπτικής ποιότητας

Στα οπτικά Πισμοπούλου, στην Πάτρα, θα βρείτε φακούς επαφής όλων των τύπων και μια ποικιλία υγρών για την άριστη συντήρησή τους. Διαθέτουμε φακούς μηνιαίους, ημερήσιους, χρωματιστούς, φακούς επαφής για όλες τις παθήσεις, επώνυμων εταιρειών και διαφορετικών υλικών. Στόχος μας, να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή του φακού στον κάθε πελάτη μας, δίνοντας προσοχή στη σωστή καμπυλότητα, τη διάμετρο και την επιλογή του υλικού. Σε νέους χρήστες φακών επαφής, μάλιστα, γίνεται εκπαίδευση της εφαρμογής τους, μέσα στο κατάστημά μας, ώστε να μάθουν να τους φορούν σωστά.

Μέλημά μας, στα οπτικά Πισμοπούλου, η άριστη εξυπηρέτησή σας. Με την καθοδήγησή μας μπορείτε να βρείτε τους κατάλληλους φακούς επαφής για εσάς με βάση τις ανάγκες σας. Χρειάζεστε φακούς για μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό; Φακούς επαφής πολυεστιακούς, για μακριά και κοντά συγχρόνως; Ελάτε στο χώρο μας και θα σας συμβουλέψουμε, ώστε να κάνετε την καλύτερη και αποδοτικότερη για την όρασή σας επιλογή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε και έγχρωμους φακούς επαφής, με βαθμό ή χωρίς, ακόμη και καρναβαλικούς! Ό,τι και αν επιλέξετε, εγγυόμαστε για την υψηλή ποιότητά του.

Η διατήρηση της ποιότητας των φακών επαφής, βέβαια, είναι άμεσα συνυφασμένη με τα προϊόντα φροντίδας τους. Είναι πολύ σημαντικό, να καθαρίζετε και να απολυμαίνετε τους φακούς σας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια ποικιλία υγρών φακών επαφής, των πλέον επώνυμων εταιρειών.Χημικού καθαρισμού ή υπεροξείδια υγρά φακών επαφής, στις πιο προσιτές τιμές! Σας παρέχουμε, επίσης, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή συντήρηση των φακών σας. Ο σωστός καθαρισμός και η απολύμανσή τους σάς προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης, όταν τους φοράτε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας!